Tijd voor een update …

Diepe zucht. De blog wat herschikt.

Taste notes : voortaan kan je de notes kiezen per distilleerderij en per onafhankelijke bottelaar. Alle ‘niet-Schotse whisk(e)y’s’  werden voorlopig gebundeld onder ‘Wereldwhisky’s’. Blends vormen een categorie apart. Het was (en is) niet mijn bedoeling om op deze blog enkel taste notes te publiceren. Maar het doet me plezier dat ze gretig gelezen worden – vooral de ‘nieuwe releases’ vinden hun weg naar een publiek. Door het menu uit te breiden wil ik zoekwerk wat makkelijker maken.

Andere delen werden recentelijk herschreven en bijgewerkt. Vanuit het idee een plek te willen zijn waar elke liefhebber zijn zoektocht naar/over/voor whisky kan starten, wordt het lemma ‘Whisky op het web’ serieus uitgediept, en stuk voor stuk ontvouwd. Later meer.

Hier hoort natuurlijk een recente versie van de Whiskykalender bij.

Deze zomer richten we de blik voorbij Europa. In bermuda en hawaihemdje nippen we van whisky’s uit Amerika en Azië. Na de zomer zoeken we vaste grond dichter bij huis en staan we stil bij de wondere wereld van jenever – zeg maar een would-be-whisky of Gin-avant-la-lettre.

Na de zomer is The Tulip Glass er weer helemaal bij. In oktober onderzoeken we welke invloed het type vat op de rijpende whisky heeft in ‘The art of finishing‘. In november gaan we verder met bijzonder gelimiteerde pareltjes van ‘Onafhankelijke bottelaars‘.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in News. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s