Over deze blog

Uit onvoorwaardelijke liefde voor de whisky wil The Tulip Glass de populariteit van whisky verder stimuleren. Dit doen we op verschillende manieren : aan de hand van deze whiskyblog, maar ook aan de hand van proefsessies.

Deze blog heeft drie doelstellingen : ten eerste wil deze blog een gids zijn voor de zoekende liefhebber. Het hart van deze blog wordt gevormd door onze whiskygids ‘Whisky, uh?’ – momenteel nog flink in de steigers. Zonder pretentie willen wij een toegangspoort zijn tot kennis over whisky : basis- op diepgravende kennis over whiskyproductie en -geschiedenis. Maar ook informatie over boeken, sites, whiskyclubs en handelszaken heeft er een pertinente plaats.

Ten tweede willen we mensen met whisky kennis laten maken. Op onze whiskykalender vindt u een selectie van het aanbod in whisky-activiteiten : festivals, tastings door ons of derden georganiseerd, …

Ten derde willen we een frisse blik op de whiskywereld houden. In de artikelen die met regelmaat op deze blog verschijnen zoomen wij in op actuele tendenzen, verrassend nieuws. Ook verslaan we bijgewoonde tastings, en delen we onze whiskykronkels.

Natuurlijk zijn we met elk bezoek op deze blog blij. Maar het pleziert ons nog meer als deze blog een springplank is naar verder, meer en beter.

The Tulip Glass.

SNELMENU:

waar whisky kopen? –  whisky tastingsalles over whisky – festivals – clubs – lezen over whiskydocumenten en foto’s

Advertenties

Een reactie op Over deze blog

  1. Fred Blans zegt:

    Beste Jan,

    Mooi werk….een zeer lezenswaardige site !

    Fred Blans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s