Events

tulip glass banner b

whisky tastingsworkshopseventswhisky & cocktail barprivate sessions Gin-Tonic

Samen met collega’s of zakenpartners de perfecte ‘Gin Tonic’ maken. Met vrienden een workshop Sushi maken en deze matchen met Japanse whisky’s. Een whisky- en cocktailbar op uw feest, evenement, beurs of opendeurdag. The Tulip Glass krijgt het voor elkaar. Wij stemmen in nauw overleg ons aanbod af op uw wensen en uw budget. The Tulip Glass zorgt voor een onvergetelijk moment, waar plezier en kennis, zintuiglijke sensatie en interactie centraal staan.

Bekijk hier onze foto’s

Whisky- & Cocktailbar
IMGP2342Professioneel bereide cocktails en een heuse whiskybar met klassieke, eigenwijze en zeldzame Single Malt Whisky’s op jouw feest of evenement : het kan ! The Tulip Glass heeft ervaring en biedt kwaliteitsvolle cocktails aan. Gin-Tonic, Mojito, alcoholvrije cocktails, Whisky-cocktails – telkens met een keuze tussen verschillende variaties – en eigen creaties worden met verse ingrediënten ter plaatse vakkundig bereid met exclussieve gins, rums en whisky’s. Voor wie het aandurft maakt The Tulip Glass experimentele cocktails, shots en longdrinks.Aan de hand van een uitgebreide whiskybar die tot 100 verschillende Single Malt Whisky’s, daagt The Tulip Glass je uit om op zoek te gaan naar de whisky die je op het lijf geschreven is. Verdiepen in het smaakpalet die geliefd en vertrouwd is, of het juist over een andere boeg gooien. The Tulip Glass begeleid je doorheen deze verrassende tocht. 
Workshop ‘Gin Tonic’
IMG_20130927_170007The Tulip Glass verzorgt ook de creatieve workshops Hoe maak ik een onvergetelijke Gin-Tonic? Samen met de deelnemers verkennen we de ingrediënten, proberen we de ideale gin te vinden met de beste tonic. Na zorgvuldig proeven stellen we onze eigen cocktail samen en zoeken we een gepaste garnituur. Ideaal als side-kick op een beurs, als activiteit op een teamdag, als onderdeelvan een vrijgezellenfeest of eenvoudig met vrienden thuis.
Japanse whisky & sushi
Japan is één van de grootste whisky producerende landen ter wereld. Daarenboven combineert de Aziatische keuken vaak Bij 'maki' worden rijst en andere ingrediënten in 'nori' - een soort zeewier - opgedraaid.pittige maaltijden met sterke drank. In deze workshop gaan we op zoek naar de ideale whisky bij een sushi-maaltijd. We bereiden samen een Japanse maaltijd voor. We maken samen sushi (maki en nigiri) en proeven deze daarna samen met verschillende premium Japanse whisky’s en gaan samen op zoek naar wonderlijk prikkelende smaakcombinaties.

Vraag vrijblijvend informatie en een offerte aan The Tulip Glass.

Jan Danneel, drijvende kracht achter The Tulip Glass, verdiept zich al sinds 2009 in whisky. Door middel van proefpanels, contacten met de industrie, reizen en vakliteratuur bouwde hij een solide kennis op. Hij heeft een grondige technische kennis over het productieproces van whisky en bezocht een veertigtal distilleerderijen in Schotland en daarbuiten. Hij volgde een wetenschappelijk seminar onder leiding van prof. Dr. Paul Hughes, voormalig directeur van het International Centre for Brewing and Distilling van de Heriott-Watt University in Glasgow en is meester-proever in de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distilleerders. Jan Danneel bouwde reputatie op met het schrijven van whiskygerelateerde artikelen en het organiseren van eigen tastings. Inmiddels begeleidde hij al meer dan 100 tastings en workshops. Niet alleen whisky, maar ook Gin-Tonic, rum, porto en sherry behoren inmiddels tot zijn interessegebied. Hij werkt ook als whisky consulent en helpt je om een degelijke whiskykaart voor uw zaak op te stellen. Omdat hij noch merkgebonden noch leverancier is, krijgt u eerlijke informatie en oprecht advies. Bovendien staat hij open voor vernieuwing, en helpt hij zoeken naar raakvlakken met de smaakcultuur, specifieke thema’s of de doelstellingen van uw bedrijf of vereniging, zoals whisky en literatuur, whisky in de kunst, whisky en muziek of de wetenschap achter whisky.
 
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s