Whisky Tastings

tulip glass banner b

whisky tastingsworkshopseventswhisky & cocktail barprivate sessions Gin-Tonic

Een ontspannend samenzijn met vrienden of collega’s bij een lekker glas dat de tongen wat losser maakt. Dat wil The Tulip Glass  je bieden. In een ongedwongen sfeer vertellen wij wat whisky is, laten wij je proeven van de ongeëvenaarde verscheidenheid aan whisky’s en word je onderweg bewuster van je zintuigen.
IMGP0558bEen vrijgezellenavond, een mannencrèche bij uw vrouwenevenement of een verjaardagscadeau. Een educatieve vormingsreeks over de productie van whisky, een manier om je kennissen te bedanken of collega’s te verrassen. Of eenvoudigweg een samenzijn met oude vrienden. Voorkennis is niet nodig. Zowel whiskyliefhebbers, bedrijven, vriendenclubs, verenigingen, foodies als besloten genootschappen kunnen bij The Tulip Glass terecht.
Man of vrouw, levensgenieter of meerwaardezoeker leren genieten van onberispelijke topwhisky’s. Met de nadruk op bijleren of de focus op het gezellig samenzijn maak je bij ons op gemoedelijke en op leerrijke wijze kennis met de wonderlijke whiskycultuur. Op maat van het budget, de doelstellingen en jouw wensen richt The Tulip Glass in nauw overleg jouw sessie in.
TulipGlassStandaard tasting over Schotse whisky, whisky de wereld rond, Ierse whisky , Belgische distillaten, Bourbon, geturfde en maritieme whisky’s, … Of tastings op maat en naar uw wensen.

Bekijk hier onze foto’s

Jan Danneel, drijvende kracht achter The Tulip Glass, verdiept zich al sinds 2009 in whisky. Door middel van proefpanels, contacten met de industrie, reizen en vakliteratuur bouwde hij een solide kennis op. Hij heeft een grondige technische kennis over het productieproces van whisky en bezocht een veertigtal distilleerderijen in Schotland en daarbuiten. Hij volgde een wetenschappelijk seminar onder leiding van prof. Dr. Paul Hughes, voormalig directeur van het International Centre for Brewing and Distilling van de Heriott-Watt University in Glasgow en is meester-proever in de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distilleerders. Jan Danneel bouwde reputatie op met het schrijven van whiskygerelateerde artikelen en het organiseren van eigen tastings. Inmiddels begeleidde hij al meer dan 100 tastings en workshops. Niet alleen whisky, maar ook Gin-Tonic, rum, porto en sherry behoren inmiddels tot zijn interessegebied. Hij werkt ook als whisky consulent en helpt je om een degelijke whiskykaart voor uw zaak op te stellen. Omdat hij noch merkgebonden noch leverancier is, krijgt u eerlijke informatie en oprecht advies. Bovendien staat hij open voor vernieuwing, en helpt hij zoeken naar raakvlakken met de smaakcultuur, specifieke thema’s of de doelstellingen van uw bedrijf of vereniging, zoals whisky en literatuur, whisky in de kunst, whisky en muziek of de wetenschap achter whisky.

Advertenties

Een reactie op Whisky Tastings

  1. Pingback: Mackmyra Reserve for The Nectar #30300 Sherry cask (54,5%) 46 btls | Daily expressions of sweet and sour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s