Whisky & cocktail bar

tulip glass banner b

whisky tastingsworkshopseventswhisky & cocktail barprivate sessions Gin-Tonic

Whisky Bar
 

jan de whiskyman
Whiskyfestival Ronse (foto : Stefaan Lesage)
Voor een statige whiskybar op uw evenement bent u bij The Tulip Glass bij het goede adres. Een ruime keuze aan instap whisky’s en gelimiteerde edities die onder onze begeleiding geproefd kunnen worden. We begeleiden de gasten in hun zoektocht naar een ideale whisky. We laten de gasten zelf kiezen en ontdekken, en geven antwoorden op al hun vragen.

Ook een whisky-cocktail bar behoort tot de mogelijkheden van The Tulip Glass

Gin-Tonic Bar
 IMGP2005 Een ruime selectie gin-tonics op uw feest? Daar zorgt The Tulip Glass voor. Tot 25 unieke en stijlvol gegarneerde gin-)tonics beschikbaar. Ideaal voor een receptie, tuinfeest, dansfeest of apperitiefmoment.

Maar we kijken ook verder dan gin-tonic alleen en zetten in op unieke en creatieve gin-cocktails

Vraag vrijblijvend informatie en een offerte aan The Tulip Glass.

Bekijk hier onze foto’s

Jan Danneel, drijvende kracht achter The Tulip Glass, verdiept zich al sinds 2009 in whisky. Door middel van proefpanels, contacten met de industrie, reizen en vakliteratuur bouwde hij een solide kennis op. Hij heeft een grondige technische kennis over het productieproces van whisky en bezocht een veertigtal distilleerderijen in Schotland en daarbuiten. Hij volgde een wetenschappelijk seminar onder leiding van prof. Dr. Paul Hughes, voormalig directeur van het International Centre for Brewing and Distilling van de Heriott-Watt University in Glasgow en is meester-proever in de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distilleerders. Jan Danneel bouwde reputatie op met het schrijven van whiskygerelateerde artikelen en het organiseren van eigen tastings. Inmiddels begeleidde hij al meer dan 100 tastings en workshops. Niet alleen whisky, maar ook Gin-Tonic, rum, porto en sherry behoren inmiddels tot zijn interessegebied. Hij werkt ook als whisky consulent en helpt je om een degelijke whiskykaart voor uw zaak op te stellen. Omdat hij noch merkgebonden noch leverancier is, krijgt u eerlijke informatie en oprecht advies. Bovendien staat hij open voor vernieuwing, en helpt hij zoeken naar raakvlakken met de smaakcultuur, specifieke thema’s of de doelstellingen van uw bedrijf of vereniging, zoals whisky en literatuur, whisky in de kunst, whisky en muziek of de wetenschap achter whisky.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s